Autotech

Despre noi
Care e originea service-ului Autotech?

Autotech a inceput din pasiune, cu un service mic, de doua boxe:) Faceam doar lucrari usoare, schimburi ulei, clime etc. Maximul erau distributiile..:)

De ce sunt mai multe locatii?

Pentru ca incercam sa nu facem programarile pe "saptamana viitoare". Intelegem ca daca ai o problema cu masina, vrei un service care sa se chiar ocupe de ea.

Este necesara o programare?

Ca sa ne putem ocupa corect de masina ta, da. Poti veni si fara programare, dar riscul este sa stai la coada si/sau sa nu ne putem ocupa corespunzator de problema ta.

Se poate plati cu cardul?

Bineinteles. Chiar te incurajam sa faci lucrul asta.

Daca nu sunt multumit?

Suntem oameni, putem gresi. Nu suntem "schimbatori de piese". Suntem un service auto serios, ne asumam raspunderea si iti oferim garantie pentru tot ceea ce facem. Totusi, daca rezultatul final nu este(in mod obiectiv) cel corect, iti primesti banii inapoi.

Ce stiti face?

Nu putem spune chiar "orice". Putem spune doar ca nu a pleca nicio masina nereparata.

De ce sa vin la voi si nu la un alt service?

Nu putem alege in locul tau :) Putem doar sa te incurajam sa ne vizitezi. Sau poti verifica review-urile de pe Google si Facebook pentru celelalte doua locatii pe care le avem. In 2020 am fost cel mai bun service auto din Cluj, bazandu-ne pe recenziile totale ale clientilor notri.

Aveti certificari care sa ateste modul vostru de lucru?

Da. Avem ISO 9001, care se refera la managementul calitatii. Acest lucru inseamna ca procesele de calitate sunt verificate de mai multe departamente. Avem ISO 14001 ca sistem integrat de management al mediului, astfel ca lucrand cu noi esti mai prietenos cu mediul. Angajatii nostri beneficiaza de ISO 45001 care atesta ca suntem atenti cu managementul sanatatii si securitatii in munca. Pentru ca intelegem ca protectia datelor e importanta, am implementat si ISO/IEC 27001 pentru securitatea informatiei. Nu in ultimul rand, periodic ne implicam in activitati civice neremunerate, prin urmare detinem si SA 8000 care se refera la responsabilitate sociala. Actualmente suntem singurul service auto din Romania cu aceste certificari.

Va ocupati si de verificat masini in vederea cumpararii?

Bineinteles. Avem un check-list complet care iti va prezenta fiecare caracteristica a masinii, pe intelesul tau.

Verificati masinile la intrarea in service?

La fiecare intrare in service facem o evaluare detaliata a masinii. Iti trimitem poze si filmari cu starea masinii si luam impreuna cele mai bune decizii. Tratam fiecare masina ca si cum ar fi a noastra.

Sunteti un service scump?

Nu. Suntem un service serios, parolist si transparent. Intotdeauna vei sti dinainte cat costa lucrarea. Te lasam pe tine sa faci comparatia, insa ne-ar placea sa fim comparati cu service-uri cu aceleasi tipuri de standarde:)

Se poate plati in rate?

In functie de costul reparatiei si de calitatea de client existent, pretul se poate esalona pe cca 3 luni. De asemenea, se poate plati cu card de credit..

Cu ce piese lucrati?

Pentru partea de revizii si uleiuri, cu Motul. La filtre, alegem intre MANN si Bosch, depinde si de preferintele clientului. Kit-urile de distributie sunt Contitech. Pentru alte lucrari, precum directie, frane etc, mereu ofertam varianta de buget(insa testata de noi la capitotul calitate - ne asumam garantie si reponsabilitate!) si varianta premium. Mereu vei sti dinainte si alegerea va fi a ta..

Lucrati si cu piese SH?

Doar daca sunt elemente inactive. Precum plasticuri, butoane, geamuri etc. Nu folosim si nu acceptam alt gen de piese din dezmembrari.

Pot aduce piesele mele?

Bineinteles. Insa este ca si cum ai merge la restaurant cu cartofii si carnea in punga si i-ai ruga sa ti le faca, dar sa iasa asa cum sunt in meniu. Putem folosi piesele tale, insa nu putem raspunde de provenienta lor, implicit nu putem oferi garantie. Atentie la anumite magazine online care practica preturi derizorii datorita importurilor paralele. Pana la urma discutam despre siguranta noastra, a tuturor. Si pana la urma, de cate ori pe an mergi la service? Merita sa iti asumi vreun risc...?.